3 goeie redenen om in een apparthotel te logeren om te genieten van de herfst in de Belgische Ardennen

In het herfstseizoen worden meerdere activiteiten georganiseerd in de Belgische Ardennen : de jacht, paddenstoelen zoeken, luisteren naar het burlen van het hert, boswandelingen, enz. Om ten volle te kunnen ontspannen in de natuur, stelt het apparthotel Au Pied de Vigne in Vresse-sur-Semois u voor om in een apparthotel te logeren en zet de voordelen op een rijtje.

Organiseer uw dagen vanuit het apparthotel zoals u wenst

Location d'un appart-hôtel en automne à Vresse-sur-Semois en Ardenne belge

Indien u in een apparthotel logeert in de Belgische Ardennen, voor een kort of lang verblijf, voelt u zich al snel thuis. U beschikt over dezelfde uitrusting als in een gewone woning en bent volledig vrij om uw herfstuitstappen te organiseren naar wens. Gaat u jagen en moet u vroeg op pad? Dan kan u al vroeg in het appartement ontbijten om op tijd ter plaatse te zijn. Of hebt u beslist om gewoonweg te genieten van de herfstkleuren in de natuur tijdens een wandeling? Bij uw thuiskomst kan u genieten van een verfrissende douche en een gezellig diner klaarmaken, eventueel met uw geplukte champignons.

Geen zin om te koken in het apparthotel ? Ontdek dan de plaatselijke gastronomie

Het is niet omdat de keuken ter beschikking staat dat u ze hoeft te gebruiken. Hebt u geen zin om te koken na uw uitstap naar Bouillon, Bièvre, Libramont, Sedan, Charleville en de talrijke toeristische centra in de Belgische Ardennen? Dan kunnen de uitbaters van uw apparthotel u één of meerdere restaurants voorstellen waar men heerlijke streek- en seizoengerechten kan proeven. Deze "gouden raad" is één van de diensten waarop u kan rekenen als u een appartement huurt, evenals het poetsen, het linnengoed, enz. Dit is de basis van het concept van een apparthotel: een ideaal evenwicht tussen de vrijheid en de ruimte zoals in een gîte en de gepersonaliseerde service van een hotel.

Breng enkel uw persoonlijke spullen mee voor uw herfstactiviteiten

In uw apparthotel vindt u de nodige ruimte om uw persoonlijk materiaal op te bergen. Uw wandeluitfit, uw jachtmateriaal, uw uitgaanskleding kunnen opgeborgen worden in de voorziene kasten.
U hoeft enkel uw kleding mee te brengen, want de rest zoals lakens, handdoeken, toiletartikelen zijn voorzien zoals in een hotel. Komt u met de ganse familie en eventueel een baby? Breng ons dan op de hoogte bij de reservatie. Een speciale babykit bevat alles wat u nodig hebt zonder dat u er zelf mee moet sleuren.

Zin om te genieten van de prachtige herfstdagen en eens te logeren in een apparthotel?

In het complex Au Pied de Vigne in Vresse-sur-Semois kan u zeven appartementen ontdekken voor 1 tot 6 personen. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet ons telefonisch te contacteren of via het formulier op onze website. U kan eveneens onze tarieven vragen of rechtstreeks via onze site reserveren.