3 redenen om eerder een appartement te kiezen in de plaats van een gîte 

Om in de Belgische Ardennen te logeren is een gîte of een hotel niet de enige mogelijkheid. Een ander alternatief is het concept van het apparthotel, dat beetje bij beetje zijn plaats inneemt naast de andere vakantielogementen, omdat het alleen maar voordelen biedt. Het complex Au pied de Vigne, gespecialiseerd in het verhuren van vakantielogementen in de Semoisvallei, is er een voorbeeld van.

Het apparthotel : een combinatie van de voordelen van de gîte en het hotel

Apparthôtels à Vresse sur Semois

Tegelijkertijd appartement, gîte en hotel, is het apparthotel een succesvolle formule tussen de bestaande verhuringen die u de kans geeft om de prachtige streek van de Belgische Ardennen en zijn omgeving te ontdekken. Deze aanpak biedt de gast rust en
onafhankelijkheid die u ook in een gîte vindt maar gecombineerd met hoteldiensten.
Het is de ideale optie om een zorgeloze vakantie door te brengen. Het enige wat u te wachten staat is rusten, ontspannen, sporten, lekker eten en genieten van al de pracht die de omliggende bossen en valleien te bieden hebben.

Een lichte koffer om op vakantie te gaan naar de Ardennen

Als u beslist om in een gîte te logeren, moet u veel meer bagage en spullen meenemen die u niet meesleurt als u op hotel gaat. Indien u opteert voor een verblijf in een apparthotel, geniet u van een "all-inclusive" logement. U hoeft geen lakens in uw zak te proppen of uw valies te vullen met handdoeken en verzorgingsprodukten. Alles is ter plaatse voorzien. Er wacht u ook een volledig uitgeruste keuken met servies en keukengerei. U komt met lege handen aan en voelt zich onmiddellijk thuis. U hoeft enkel nog uw kleding op te bergen. Komt u met een baby?
Dan kan hij ontvangen worden als een koning want al het materiaal is ter plaatse.

Een maaltijd zoals op hotel

Als u in een gîte bent, moet u alles voorzien voor de maaltijden. Boodschappen doen en de frigo vullen. In een apparthotel kan u, om het even wanneer u aankomt, een ontbijtmand laten leveren

Wil u meer weten over de voordelen van een apparthotel in vergelijking
tot een gîte ?

U kan de eigenaars van Au pied de Vigne in Vresse-sur-Semois telefonisch contacteren of via het formulier op de website. We staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.