3 goeie redenen voor een lang verblijf in een appartement in de Belgische Ardennen

Moet u voor een bepaalde tijd in de Belgische Ardennen verblijven? Dankzij het hotelcomplex Au Pied de Vigne, gesitueerd in de groene vallei van Vresse-sur-Semois, ontdekt u waarom het apparthotel de perfecte oplossing is voor een lang verblijf, zij het voor professionele of familiale redenen of gewoonweg voor uw ontspanning.

Het apparthotel: een goed evenwicht tussen hotel en appartement

Apparthôtel: solution idéale pour les longs séjours

In de steden is men reeds geruime tijd vertrouwd met het begrip apparthotel. Ook in Wallonië en vooral in de Belgische Ardennen is dit concept zich volop aan het ontwikkelen. Indien u gedurende een lange periode in deze streek moet verblijven, is het apparthotel een goed alternatief. Het biedt tegelijkertijd de voordelen van een hotel en de vrijheid van een appartement of een gite. Dit type van overnachting beschikt over een grotere oppervlakte en de uitrusting van een echte woning. U vindt er eveneens de hotelservice zoals opgemaakte bedden en linnen, een efficiënt WIFI netwerk, een persoonlijke ontvangst, enz.

In een apparthotel voelt u zich thuis

Indien u een verblijf reserveert in dit type van logement, zal u zich snel thuis voelen. Een apparthotel is ingericht met het nodige comfort om gasten te ontvangen die een langere periode willen verblijven omwille van een verhuizing, opleiding, bedrijfsopdracht of voor een andere privé of professionele reden. U geniet van een grotere ruimte in vergelijking met een hotelkamer. U kan zelf koken of, indien u geen zin hebt, gaan dineren in één van de restaurants in deze toeristische streek. U kan naar binnen en buiten wanneer u wenst. Bij thuiskomst na een werkdag of zware inspanning wacht u een gezellig salon om even uit te blazen en u te ontspannen.

De tarieven van het apparthotel zijn degressief en aangepast

Hoe langer u blijft in het apparthotel, hoe minder u per nacht betaald. De huurprijzen voor langere verblijven zijn degressief, aangepast en berekend in functie van de duur van het verblijf en het aantal personen. Zo geeft u niet uw ganse budget aan het logement en kan u ook ter plaatse genieten van uw vrije tijd. U zal in de omgeving de lokale gastronomische specialiteiten ontdekken en de talrijke sportieve en culturele activiteiten die de prachtige streek van de Ardennen te bieden heeft.

 

Wil u meer weten over de voordelen die het apparthotel u biedt in het geval van een lang verblijf in de Belgische Ardennen ?

U kan Au Pied de Vigne, ons apparthotel in Vresse-sur-Semois,  contacteren per telefoon of via het formulier op onze website. We bieden meerdere ingerichte appartementen aan waar we u kunnen ontvangen voor korte of lange verblijven in de Belgische Ardennen.
Wacht niet langer om uw appartement on-line te reserveren.